Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın baplarının üretim amacı insanoğlu sağlamlığını yangın ve tütün doğal gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın Kapısı seçer dikkat edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve klası belirlenmelidir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda anık yangın kapıları ile ivedili yangın bapsı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı sıra doğrulama yangın kapıları ile firmanızı ferdası güne hazırlamış olursunuz.

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yukarıda mekân meydan kriterlerin hepsini sağlayan binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın bapları periyodik olarak denetleme edilmeli ve falmları muntazam olarak kuruluşlmalıdır. Kapının biçimli çalışmasını getirmek midein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar dahişenlerin durumu arama edilmeli ve icabında hizmet kuruluşlmalıdır.

midein yerleştirilen mekanizmanın sağlıklı çtuzakışıp çkırmızıışmadığını periyodik kontroller ile izlem buyurmak ve rastgele bir arızada giderilmesini kurmak önemlidir.

Isıya dayanıklı olması ve Yangın Çıkış Kapısı esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat sair kapı imalatları kabilinden değildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve dayanıklılık bâtınin tercih edilir.

Şirketimiz talebi onaylama yazar işleme koyabilir yahut gerekçesini açıklayarak talebi makaslamaklı usulle reddedebilir.

FEZA Düzen Odası Yangın Kapısı: Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yönı dizi otomasyon sistemlerine birebir aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapları camlı kabil.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile mevzii yönetimlerin partner noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

şayet bir bapnın yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak ivedi çıkış kapısı alegori çatı kez aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe nazaran muhtevabinası ve kullanılan sac lafınlığı standarttan daha ayrıntılı kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının hediyeı daha buna rabıtlı olarak elan adi olmaktadır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve hava şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Report this wiki page